About Stylian

Mijn naam is Tessa Lian. Style en Lian is samen Stylian…

In 2010 ben ik met Stylian begonnen om mijn passie voor retail en styling meer vorm te kunnen geven. Na 20 jaar, waarvan 10 jaar als visual merchandiser, gewerkt te hebben bij o.a. Nike, WE, Invito en The Sting heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen. Inmiddels kan ik Nike Netherlands, Bever Sports, Yaya, C&A, Libelle en diverse lokale winkels tot mijn klanten rekenen.

Dagelijks houd ik de trends op gebied van fashion, sport, styling en inrichting nauwlettend in de gaten om zo de vertaalslag te kunnen maken naar winkelconcepten en persoonlijke styling. Wat kan ik voor u betekenen…?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>