Personal styling

Your fashion is my passion!

Ook voor uw persoonlijke styling kunt u bij mij terecht. Gaat u naar een feest en heeft u geen idee wat u aan moet trekken? Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u moeite met het maken van de juiste combinaties in uw dagelijkse garderobe of bent u toe aan een geheel nieuwe kledingcollectie? Ook hierbij assisteer ik u. Bent u een druk bezette heer of dame die geen tijd of zin heeft om zelf te shoppen? Uiteraard geen probleem. Uw personal shopper staat voor u klaar.

kleding

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>