Visual Merchandising

Van concept tot realisatie…
Wist u dat 70% van de aankoopbeslissingen in de winkel plaatsvinden? Een juiste product presentatie in uw winkel is daarom van zeer groot belang zodat u uw klanten inspireert en natuurlijk aanzet tot aankoop.

Samen met u maak ik een VM plan dat aansluit aan uw visie en doelstellingen. Na deze conceptontwikkeling zorg ik voor de uiteindelijke realisatie waardoor uw winkel weer voldoet aan de nieuwste standaarden en trends. Centraal staan hierbij klantbeleving, omzet per vierkante meter, personeel en sfeer. Met uw bestaande assortiment is het mogelijk om een compleet andere winkel te creƫren. Verras uw bestaande en nieuwe klanten!

Bouwtekening… Van concept

Nike Amsterdam 1… Tot realisatie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>